feestje vieren doe je bij de Feesterije in Someren
Feesten en huwelijk Feesterije bij de Hoijse Hoeve

Meat & greet Experience

8 november: 19:00 - 23:00 uur

In samenwerking met MeatStreet, Wijnimport Bart, brouwerij Eeuwig Zonde presenteren en serveren wij gedurende de avond 10 verschillende specialiteiten uit eigen keuken. 

Wij ontvangen u met een bijzonder aperitief en is het de hele avond vrij drinken met als uitgangspunt de heerlijke wijnen van wijn-import Bart en de bijzondere bieren van brouwerij Eeuwig Zonde. Naast al dat lekkers hebben we ook nog een bijzonder kaasbuffet van Kaatje Jans uit Someren. Muzikale omlijsting is er van Cor Mutsers en zijn gitaar. De avond is in ‘Walking Dinner’-stijl. Geen vaste tafels en geen vaste plaatsen. Wijnen, bieren en de kaas worden vanaf kraampjes gepresenteerd, de overige gerechtjes worden geserveerd.

Eet, drink, leef & geniet…

Reserveren is noodzakelijk en kan via  email of telefonisch via 0492-331475.

Feesterije

Iets te vieren? Verjaardag, jubileumfeest of bruiloft. In onze Feesterije kunt u terecht voor allerlei bijzondere arrangementen. Diners, borrels, buffetten maar ook BBQ’s en Walking Dinners. Onze brigade denkt in elke richting met u mee. De feesterije is een apart gedeelte van de Hoijse hoeve, speciaal ingericht voor allerlei feestelijkheden. Verdeeld over diverse ruimten die gekoppeld dan wel afzonderlijk gebruikt kunnen worden. De Feesterije heeft een eigen bar en royaal terras.

De Feesterije voor een feest op maat van 20 tot 120 personen.

Feestlocatie de Hoijse Hoeve in Someren

arrangementen feesterije

WIFI

Speeltuin

rolstoelvriendelijk

gratis parkeren

Riant terras bij de Hoijse Hoeve in Someren
Cocktailbar bij de Hoijse Hoeve in Someren

Meer informatie voor groepsuitjes, bel 0492 - 331475

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten 
Woensdag t/m zondag
vanaf 12.00 uur 

(keuken van 12.00 - 20.00 uur)

Tijdens onze sluitdagen bent u van harte welkom bij Boscafé de Soete Inval (bij parkeerplaats Keelven). De Soete Inval is 7 dagen per week geopend, vanaf 10.00 uur (keuken van 12.00 uur tot 19.00 uur).

Contact

De Hoijse Hoeve 
Hoijserstraat 20 
5711 PV Someren 
T 0492 331 475 
info@hoijsehoeve.nl