Huwelijksfeesten

Bij INNESTO, een nieuw restaurant geënt op de ‘oude’ wortels van de voormalige brasserie ’Klothoeve’. Het restaurant dat bekend stond om haar uitstekende feest- en zaalaccomodatie gevestigd in een boerderij-stijl hoeve.

INNESTO heeft wat dat aangaat de draad verder opgepakt met een fraaie aanpassing, in de oude hoeve vindt men nu een mooie combinatie van oude boerderij-stijl elementen met strakke, moderne accenten. Gecombineerd met een vleugje Italiaanse flair, biedt INNESTO de ingrediënten voor een bijzondere avond uit. Of het nu een etentje, ontvangst, buffet of compleet verzorgend huwelijksfeest betreft INNESTO staat voor een bijzondere kwaliteit.

Een huwelijksfeest is ieder aanstaande bruidspaar een bijzondere aangelegenheid. Er moet ontzettend veel geregeld en gepland worden. Bij INNESTO weten we daar alles van, daarom is het ontzettend belangrijk om de zorgen van een perfect verzorgd huwelijksfeest tot onze verantwoordelijkheid te maken. Naast het bespreken van het dagprogramma, adviseren wij bruidsparen in hun planning. Soms geven wij tips t.a.v. bruidstaarten, muziek, overnachtingen e.d.

Feesten vinden plaats in onze feesthoeve, diners in het restaurant.. Ontvangsten, afhankelijk van het aantal gasten, kunnen plaats hebben op een van de terrassen, of bij slecht weer in onze wijnbodega.

Naast het gegeven dat wij een Italiaans georiënteerd restaurant zijn, kunnen wij naast de Italiaanse keuken U ook uitstekend bedienen met de klassieke Franse keuken. Onze keukenbrigade heeft ervaringen opgedaan met diverse kookstijlen, van klassiek tot modern.. Neemt niet weg dat de Italiaanse keuken ons erg aan het hart ligt.. Bella Italia..

Danny Driessen begeleid en organiseert de huwelijken bij Innesto van begin tot eind. Zijn aanpak is persoonlijk en altijd erg betrokken bij zijn bruidsparen.

'Geen dag, net zoals geen enkele bruiloft van ons, is hetzelfde. En dat voelt heerlijk'

Bourgondisch, kwaliteit boven kwantiteit, echte levensgenieter, lekker lang tafelen, jullie houden van goede wijnen en heerlijk eten, de bruiloft moet een ongedwongen sfeer hebben.

 

Klik HIER voor onze trouwmap van 2018!

 

TROUWEN IN NOVEMBER, DECEMBER, JANUARI, FEBRUARI OF MAART?

DAT BETEKEND EEN AANBIEDING! KLIK HIER

 

HUWELIJKS ACTIE JPEG.JPG

 

 

 

Heeft u interesse in een feest, diner, ontvangst of een andere feestelijke aangelegenheid, schroom niet om een afspraak met ons te maken, wij zijn u graag van dienst..

 

Genieten op z'n Italiaans...

 

 Presentatie1